Братя Пулеви доволни от представянето в Африка

OFFNews 30 януари 2021 в 14:29 3843 0

Българският боксьор Тервел Пулев изрази радостта си от победата над Викапита Мероро от Намибия в мача им в полутежка категория, който се проведе в Дар ес Салаам, Танзания.

По-малкият от братята Пулеви доминираше тотално срещу своя съперник и го отказа в деветия рунд на двубоя, след като от ъгъла на намибиеца хвърлиха бялата кърпа.

“Победа! Знаех, че няма да е лесно, но 16-ата вече е тук! Време за кратка почивка и след това, отново на работа! Благодаря на всички българи за подкрепата, по всички краища на света! Обичам ви!”, написа във Фейсбук Пулев след успеха.

Кубрат Пулев също коментира победата на своя брат. “Тервел взе това, за което бе дошъл в Африка! Важна победа пред погледа на толкова много българи в Танзания! Благодарим на всички, които бяха с нас!”, написа Кобрата.

Вчера Тервел Пулев се превърна в първия българин, който участва в професионален боксов мач в Африка. Все още не е ясно кога и къде ще се проведе следващия мач на Тервел Пулев, но не е изключено това да се случи отново в Африка.

Победа! Знаех, че няма да е лесно, но 16-ата вече е тук! Време за кратка почивка и след това, отново на работа! Благодаря на всички българи за подкрепата, по всички краища на света! Обичам ви! ????????????????????????

Публикувахте от Тервел Пулев / Tervel Pulev в Петък, 29 януари 2021 г.
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови