Антъни Джошуа разкри имената, с които би искал да се бие

OFFNews 02 ноември 2018 в 12:56 2341 0

Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа разкри имената, които би искал да срещне по пътя си. Сред тях обаче не фигурира това на българския претендент Кубрат Пулев.

"Няма да се бия преди 13 април следващата година. Знаете, ние сме готови за Уайлдър. Водят се преговори. Каквото и да се случи, ние сме готови. Очаквам с нетърпение мача Чисора – Уайт. Очаквам с нетърпение този двубой, ще бъда там.

Ще е удоволствие да се измъкна от тренировка и да отида да гледам как тези момчета се представят, да видя формата им от различна гледна точка. На кого от двамата бих заложил? Искам Чисора да спечели, защото е мое момче, от северозападен Лондон. Уважавам го.

И Дилиан, искам и той да спечели, защото искам да се бия с него отново, евентуално на 13 април, ако не се получи с Уайлдър - това са моите две възможности. Пожелавам успех на Чисора, както и на Уайт. Двамата могат да победят, според мен", каза Джошуа.

В момента се водят преговори между представителите на британеца и Дионтей Уайлдър за предстоящ мач. Джошуа ще се бие на 13 април на стадион "Уембли", а Уайлдър ще защитава титлата си срещу Тайсън Фюри на 1 декември.

Припомняме, че 29-годишният боксьор и Кубрат Пулев трябваше да се срещнат миналата година, но тогава българинът получи контузия и битката пропадна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови