Амир Хан се скарал с родата заради жената

OFFNews 12 юни 2017 в 15:00 2845 0

Бившият носител на купа "Странджа" и сребърен медалист от олимпийските игри в Атина 2004 Амир Хан се изпокарал с роднините си заради съпругата си Фариал.

Британският боксьор от пакистански произход сключи предбрачен договор с половинката си преди да се оженят, по силата на който тя щеше да получи 30 милиона долара, но го скъса под натиска на роднините си, които работели в отбора му.

Фариал побесняла и направила жесток скандал на боксьора като обвинила роднините му, че ревнуват от нарастващото й влияние върху него.

Хан развалил отношенията си с тях, като дори уволнил баща си от позицията на свой мениджър. Фариал също така заяви в разгара на скандала със семейството на Хан, че образът й бил изрязан от всички семейни снимки.

Семейството се защити като каза, че облеклото й било неподходящо за мюсюлманка и затова са я цензурирали. В крайна сметка съпругата на Хан спечели битката, тъй като той вече няма да работи с членовете на семейството и да дели парите си с тях.

"Започвам на чисто. Досега съм делил приходите си с тях, но вече няма да получат и пени от бъдещите ми доходи", коментира Хан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!