8000 долара удари билет за галата с Багата

OFFNews 28 октомври 2019 в 14:22 2045 0

До 8000 долара стигна цената на билет за ММА галата в култовата зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, в която участие ще вземе и родната звезда в смесените бойни изкуста Благой Иванов - Багата.

Това показва проверка в сайтове, които предлагат билети за UFC 244, направена от "24 часа". В Ню Йорк Багата ще премери сили в ранните часове на неделя с американеца Дерек Люис в битката в най-тежката категория. Почти всички билети са изчерпани.

Цените варират от 180 до 8000 долара, като това са местата най-близо до октагона, откъдето ще има най-добра видимост до екшъна. Очакванията са на трибуните да има 23 000 зрители. Мачът на Багата е под №8, а срещите са общо 12.

Един успех над наричания Черния звяр Люис ще приближи Багата до бой за световната титла. За боя с Черния звяр Багата е готвен от две от най-големите имена в спорта - треньорите Хавиер Мендес и Родни Крислър.

Централният двубой на галата е между Нейт Диас и Хорхе Масвидал, който получи зелена светлина от американската антидопингова агенция да се проведе. Той беше под въпрос заради съмнителна допингпроба на Диас. Оказа се, че всичко е било заради замърсена хранителна добавка и така Диас ще може да се бие без да му се налагат санкции.

View this post on Instagram

@akajav last workout before #NY#ufc244 ????????

A post shared by Blagoyivanov (@blagoyivanovmma) on

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови