Журналисти от СКАТ подадоха жалба заради инцидента с Волен

06 юли 2013 в 14:59 2909 1

Волен Сидеров. Снимка: Булфото
Волен Сидеров. Снимка: Булфото

Журналисти на телевизия СКАТ са си извадили медицински и са подали жалба в полицията срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров след инцидента от вчера.

Лидерът на националистите и депутати от неговата партия, сред които Десислав Чуколов, Деница Гаджева и Калина Балабанова, влязоха в конфликт с тв екип на бензиностанция в Бургас в петък следобед.

По думите на собственика на тв СКАТ Валери Симеонов екипът му отишъл за интервю, но бил посрещнат с ритници от депутатите. Операторът Светлан Атанасов бил ритан от Сидеров, а Деница Гаджева блъскала и ритала репортерката Ваня Чечева, каза Симеонов. 

По думите на репортерката на СКАТ Ваня Чачева охранителните камери са заснели Сидеров, а на кадрите се виждало, че той е въоръжен с нож.

От "Атака" изказват противоположна версия: "Появиха се мутри на СКАТ и подходиха агресивно към нас. Има го документирано, защото с нас беше екип на тв „Алфа“.

През миналата седмица лидерът на „Атака” отиде на работа в парламента първо с полицейска палка, а на следващия ден и с пистолет.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови