Жената на Найденов опроверга Цветанов: Няма да се развеждам

29 април 2013 в 15:36 3026 8

Кристина Спасова (последната вдясно) в кабинета на министъра си Мирослав Найденов.
Кристина Спасова (последната вдясно) в кабинета на министъра си Мирослав Найденов.

"Не съм подала молба за развод с д-р Мирослав Найденов, както това твърди един политик. Изявленията му не отговарят на истината", пише в писмо на жената на Мирослав Найденов до медиите в отговор на твърденията на Цветан Цветанов, че Нина Найденова е подала документи за развод.

"Това твърдение е извращение срещу мен и децата ми. Освен това не съм водила разговори с български журналисти по темата. Моля българските медии и политици да оставят мен и децата ми и да не ме забъркват в компроматната война преди изборите. Това е посегателство върху личната свобода на мен и децата ми. Ако спекулациите продължат в същата посока, ще потърся правата си пред компетентните органи", пише още в обръщението към медиите.

Мълвата, че Нина Найденова е поискала развод тръгна по медиите, след като от записите на разговора между Найденов, Николай Кокинов и Бойко Борисов информация, стана ясно, че бившият земеделски министър има любовница и дори живее с нея - 25-годишната Кристина Спасова, бивша служителка на пресцентъра на земеделското министерство.

Този слух беше потвърден от Цветан Цветанов, който обяви, че именно, за да подкрепи Найденов в “този труден момент”, той го е поканил на рождения си ден на 8 април.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови