Задържаха шофьора, прегазил жена на "Тракия"

Вероника Шербанова 15 юни 2012 в 08:12 1449 1

Магистрала
Магистрала "Тракия" - като на кино. Снимка: БГНЕС

Полицията задържа за 24 часа шофьора, който блъсна и уби жена, направила опит да пресече магистрала "Тракия" заедно с бебето си.

27-годишната жена беше ударена от камион и няколко коли на магистрала „Тракия“. Тя е направила опит да пресече магистралата заедно с детска количка, в която се намирало детето ú на година и половина. Детето се спаси по чудо. Няма опасност за живота му, но все още е под лекарско наблюдение.

Разследването установи, че загиналата жена е от Съединение. Тя била на гости с едно от децата си в Асеновград, докато мъжът ú се грижел за другото дете. Жената изпуснала автобуса и затова е тръгнала да се прибира пеша по магистралата.

Задържаният за смъртта ú мъж е на 46 години от Долна Баня. Пред полицията той заявил, че младата майка внезапно изскочила на платното, той я видял едва в последния момент и затова не успял да спре. Засега мъжът не дава обяснение защо е напуснал мястото на инцидента.

Преди няколко дни единият от шофьорите, прегазил 27-годишната жена се е предал на полицията. След разпит той беше освободен, тъй като криминалистите установили, че той не е отговорен за смъртта на жената.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови