Quantcast

Трима пострадаха при бой между български и албански студенти

Последна промяна на 01 септември 2013 в 11:38 6070 6

Болница, Снимка: БГНЕС
Болница, Снимка: БГНЕС

Трима пострадаха при бой между български и албански студенти от Американския университет в Благоевград тази нощ, съобщи БГНЕС.

Боят станал по улиците на града и по-късно в Спешното отделение на благоевградската болница.

Малко след 3 часа след полунощ група албански студенти и няколко благоевградчани се сбили пред дискотеката в Младежкия дом. Албанците отишли в дискотеката, малко след като приключила тяхната в един от корпусите на общежитията „Скаптопара“.

Около 3.30 часа в Спешното отделение в болницата в Благоевград пристигат с кола трима албанци, като единият от тях има две разкъсни рани – в задната част на главата и на брадичката.

Дежурният лекар започнал да шие раните. Тогава в отделението пристигнали и трима българи, единият от които има хематом на окото и аркада на веждата.

При пристигането на българите двамата придружители на ранения албанец се скрили в тоалетната.

След като зашива раните на албанеца, дежурният медик се заема с прегледа на пострадалия българин. В този момент с такси пристигнал четвърти албанец, който с влизането си ударил с юмрук един от седящите в чакалнята българин.

В боя се включили и останалите българи, след което албанецът влязъл в таксито и колата потеглила с голяма скорост.

След боя никой от пострадалите не поискал да бъде приет в болницата. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.09 2013 в 10:17

+1

02.09 2013 в 09:29

Благоевград, чухте ли? Шиптари се бият с местни???? Това и американците не са посмели да го направят !!! Преди да им биете черни печати на визите, теглете им един хубав бой за всички македонци бити от шиптари. Цяла България е с вас !!!

01.09 2013 в 14:58

Съгласен съм, обикновено са си за бой. Албанците де , те са неуспешен опит за хомо сапиенс. А от макетата нямам впечатления

01.09 2013 в 14:56

Много е лошо, че се случват такива работи. Не мога да разбера защо стават тези неща. Трябва да има начин да не стават. Причината да стават е липсата на ред в България. Затова тази агресия се разраства все повече и повече. Няма ред, няма полиция за съжаление. Такива хора ако има кой да ги контролира няма да имат такова поведение. Но няма контрол, затова те си въобразяват, че могат да правят каквото си искат.

01.09 2013 в 12:50

Доколкото съм имал взимане даване с макета и албанци - малко им е на албанците.

01.09 2013 в 11:47

Цирк...
А, колеги, правилно е "аркаДа".