ЦСКА обедини ГЕРБ, БСП, ДПС и "Атака" в парламента (снимки)

Нели Чолашка 24 октомври 2013 в 11:53 3062 5

Депутатите около тортата в чест на победата на ЦСКА.
Депутатите около тортата в чест на победата на ЦСКА.

Депутати от БСП, ДПС, "Атака" и се събраха в кафенето на парламента, за да отпразнуват заедно победата на ЦСКА над "Левски" в събота с 3:0.

В парламентарния фенклуб на червения отбор членуват зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, бившият зам.-вътрешен министър Веселин Вучков, от ГЕРБ, лидерът на "Атака" Волен Сидеров, Хамид Хамид и още няколко депутати от ДПС, доайенът на парламента Стефан Данаилов от БСП и др.

Те преодоляха политическите вражди и се събраха заедно около треньора на клуба Стойчо Младенов и тортата в чест на победата.

Председател на фенклуба и организатор на тържественото отбелязване на победата на ЦСКА в парламента е Георги Анастасов от Коалиция за България.

"Това, което можем да правим, е да подкрепяме футболистите на стадиона, да скандираме „ЦСКА шампион”. Ще призова и другият отбор „Левски”, който чакам 13 години да направят фен клуб, да поиграем с тях две полувремена по 4 минути и половина", обяви Анастасов.

Проблемът при феновете на „Левски” в парламента е, че не могат да направят мач с нас, защото ако решим отборите да са от 5 души, те няма да имат и една резерва, коментира Станислав Иванов от ГЕРБ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!