Ексклузивно Президентът назначи служебния кабинет. Стефан Янев става премиер (пълният състав)

ЦИК глоби Бареков

Последна промяна на 12 май 2013 в 15:24 8279 6

Николай Бареков. Снимка: БГНЕС
Николай Бареков. Снимка: БГНЕС

Централната избирателна комисия наказа телевизия TV 7 с изпълнителен директор Николай Бареков заради предизборна агитация в деня за размисъл.

Решението на ЦИК е от 12 май. Жалбата е подадена от ГЕРБ. Тя е провокирана от повторение на интервю със Сергей Станишев, излъчено в 1.46 ч. след полунощ на 11 май.

С излъчването на интервюто телевизията грубо е нарушила чл. 133, ал. 6 от Изборния кодекс, твърди ГЕРБ.

С решението си ЦИК възлага на председателя на избирателната комисия да състави акт за административно нарушение.

Решението не може да бъде обжалвано.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.05 2013 в 19:40

Бареков да изчезне от публичното пространство, всички ще спечелим от това. Толкова злобен и самовлюбен човек не може да бъде журналист.

13.05 2013 в 05:54

Бареков - този боклук е вече крайно време да изчезне от погледа на хората , защото вече си свърши работата , за която беше нает и му е платено !! Втръсна ни се да му гледаме гадната физиономия !!

12.05 2013 в 20:55

# G-n Barekov, ne che njkoga si bil no i edvali njkoga shte budesh jurnalist! I vuv vruska s tova iskam da ti zadam edin vupros ot populiarno show ot Vashata-tvoiata TV. " Ti li si KARTICATA"??? Sujaliavam za latinicata no na telefona si njmam kirilica, a i vseoshte ne sum glasuval zaradi chesovata razlika!

12.05 2013 в 17:50

Бареков трябва да го накажат и за безотговорния цирк, който разигра с уж фалшивите бюлетини, които се оказаха технологичен брак. Супер безотговорно в деня за размисъл.

12.05 2013 в 16:38

Административно? Ей, съвсем се побъркахте! Такива действия в деня на предизборно мълчание би трябвало да се санкционират доста, ама много сериозно. Б@х ти смешниците.

12.05 2013 в 16:21

Това беше очаквано. Според мен се получи схема между него БСП и ДПС. Това отля вода от мелницата на ГЕРБ. На практика дори и да ги има в повече тези бюлетини те не могат да се използват за манипулиране на изборите. Имайте предвид, че всяка грамотна печатница може да напечата идентични с оригиналните бюлетини. ако ГЕРБ искаха да хитруват ще възложат играта на "покрита" печатница а не официалната. Възможна е това и да е станало а да са пуснали по пързалката Бареков и другите. Въобще има варианти и полезни ходове и от двете страни в процеса!!!!