Търсят шефове за НАП в Бургас, Варна и Велико Търново

Мая Младенова 20 септември 2013 в 16:01 2572 5

НАП
НАП

Национална агенция за приходите (НАП) обяви конкурс за директори на териториалните си структури във Варна, Бургас и Велико Търново.

Кандидатите трябва да имат поне 7 години професионален опит и минимална образователна степен „магистър“.

От НАП очакват кандидатстващите да покажат, че притежават стратегическа, лидерска и управленска компетентност, както и да са екипно ориентирани в работа си. Задължително условие за бъдещите директори на трите дирекциите на НАП е да имат задълбочени познания в областта на данъчното и осигурително законодателство.

 Има и друго специфично изискване за заемане на длъжността - получено разрешение за достъп до класифицирана информация. Процедурата по проучване за издаване на разрешение за достъп до класифицирана информация ще се извършва само на класираните кандидати, уточняват от агенцията.

 Конкурсът ще се проведе на три етапа. На първия желаещите ще трябва да представят писмена разработка на управленска тематика. Освен това те ще попълнят и тест за личностни качества, а одобрените кандидати ще бъдат интервюирани от комисия. Размерът на работната заплата, определена за длъжността „директор на териториална дирекция на НАП”, е 2250 лв., уточняват от НАП. Срокът за подаване на документите е 30 септември 2013 г.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови