Сидеров: Съюзът между „Атака“ и ВМРО е логичен

Елица Мартинова 18 септември 2012 в 09:08 1692 2

Лидерът на
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров Снимка: Сергей Антонов

Един съюз между „Атака“ и ВМРО е съвсем логичен, но първо трябва да измерим вижданията си, да видим кой какво иска и разбира под думата „национализъм", заяви за БНТ председателят на „Атака“ Волен Сидеров.

Лидерът на националистите подчерта, че общо решение за идните парламентарни избори ще се вземе единствено ако двете партии могат да уеднаквят възгледите си.

Сидеров заяви, че не вярва на социологическите проучвания, според които „Атака“ няма да успее да влезе в парламента догодина.

„Такива бяха и прогнозите през 2005 г. и 2009 г. Не смятате ли, че онези агенции, които тогава излъгаха гражданите, трябва да си изядат дипломите и да се извинят“, попита риторично Сидеров.

Лидерът на „Атака“ още веднъж постави исканията си, внесени вчера в парламента като предложение за промяна в Кодекса на труда. Той заяви, че няма икономически пречки минималната работна заплата да стане 1000 лв., а пенсията – 500 лв.

По думите на Сидеров това може да се постигне чрез съкращаване на администрацията. Друг начин за набиране на средства според националиста е да се разкрият залежи от злато на територията на България, чието съществуване се пази в тайна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!