Сидеров: Съюзът между „Атака“ и ВМРО е логичен

Последна промяна на 18 септември 2012 в 09:08 1143 2

Лидерът на
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров Снимка: Сергей Антонов

Един съюз между „Атака“ и ВМРО е съвсем логичен, но първо трябва да измерим вижданията си, да видим кой какво иска и разбира под думата „национализъм", заяви за БНТ председателят на „Атака“ Волен Сидеров.

Лидерът на националистите подчерта, че общо решение за идните парламентарни избори ще се вземе единствено ако двете партии могат да уеднаквят възгледите си.

Сидеров заяви, че не вярва на социологическите проучвания, според които „Атака“ няма да успее да влезе в парламента догодина.

„Такива бяха и прогнозите през 2005 г. и 2009 г. Не смятате ли, че онези агенции, които тогава излъгаха гражданите, трябва да си изядат дипломите и да се извинят“, попита риторично Сидеров.

Лидерът на „Атака“ още веднъж постави исканията си, внесени вчера в парламента като предложение за промяна в Кодекса на труда. Той заяви, че няма икономически пречки минималната работна заплата да стане 1000 лв., а пенсията – 500 лв.

По думите на Сидеров това може да се постигне чрез съкращаване на администрацията. Друг начин за набиране на средства според националиста е да се разкрият залежи от злато на територията на България, чието съществуване се пази в тайна.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

18.09 2012 в 11:03

Не беше "логичен" по вина на г-н Каракачанов. Може да се позаинтересувате от изявленията на лидера на ВМРО още в изборната нощ през м.Юни 2005-та година, както и след това. По-важното е, че нещата днес са други и ще бъде добре една обединена националистическа формация да присъства в следващия парламент. Освен русофили, американофили и туркофили - добре ще е да има и българофили в българският парламент.

18.09 2012 в 10:53

Логичен, ама чак сега.
Преди 3 или 5 години защо не беше логичен?