Събор на левицата се провежда в местността Копривките

Борислава Славова 08 септември 2012 в 08:30 2484 0

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

За поредна година в местността Копривките, под хижа Здравец, ще се проведе традиционният събор на левицата „Копривките – 2012”. Това съобщиха от Областния съвет на БСП-Пловдив.

Гост на събитието ще бъде Председателят на Националния съвет на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев.

Тази година съборът обединява честването на 68 години от победата на 9 септември 1944 година и 120 години организирано социалистическо движение в Пловдив. На така наречената "Малка Бузлуджа" ще се съберат симпатизанти под мотото "За свободни граждани! За справедлива държава! За солидарно общество! За България!".

По инициатива на Областния съвет на Младежкото обединение в БСП Пловдив област днес от 18.00 часа на поляната в местността Копривките, ще се проведе дискусия на тема „Моето бъдеще е твоето бъдеще” - част от провежданата кампания на ПЕС и БСП против младежката безработица. Млади общински съветници ще споделят добри практики при справянето с проблема в общините от Пловдив област.

Утре (9-ти септември) в 10.30 часа традиционният митинг- концерт започва с поднасяне на венци на признателност пред паметника на загиналите антифашисти.

Почетни грамоти за дългогодишна активна дейност в организацията на БСП в Пловдив ще получат 18 социалисти с над 60 години членство в партията.
Председателят на Областния съвет на БСП Георги Гергов ще връчи книжки на новоприети членове на БСП от общините от Пловдив област.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови