Отговорът на "Атака" на статията за платените провокатори

19 юни 2013 в 13:42 16264 48

Симпатизанти на Атака държат маса над Волен Сидеров, за да го запазят от хвърляните по него предмети по време на протеста в понеделник. Снимка Сергей Антонов
Симпатизанти на Атака държат маса над Волен Сидеров, за да го запазят от хвърляните по него предмети по време на протеста в понеделник. Снимка Сергей Антонов

Във вторник OFFNews публикува информация със заглавие „Атака“ внедри 150 провокатори в мирния протест".

През пресцентъра си ПП "Атака" поиска право на отговор на публикацията.

Публикуваме го едно към едно. В удебелен шрифт е заглавието, което пресцентърът на ПП "Атака" е сложил на материала си.

 

 

 

 

АТАКА разкри престъпната схемата на Бойко Борисов и Румен Николов – Пашата. Прокуратурата е сезирана!

Партия АТАКА разкри престъпната схема, по която всеки ден Румен Николов – Пашата дава по 50 000 лв. на ден по нареждане на Бойко Борисов за финансиране на провокаторите, които създават безредици и атакуват централата на партията на „Врабча” 1.

Схемата е следната- Румен Николов – Пашата дава парите на известния с прякора Тони Изолацията - (занимаващ се със строителен бизнес) и Любомир Костадинов – по-известен като Любо Младежа - тартор на зловещата Банда на Чуковете, режеща уши на непокорни наркодилъри по нареждане на наркобоса Таки. Те на свой ред ги предават на Виктор Кърмов и Мирослав Пелтеков - Мирката. Мирката разпределя парите на тарторите на агитките за провокации. От своя страна тарторите раздават по 40 лв. ден на т.нар. „мирни протестиращи”, които хвърлят камъни и ножове по членовете и симпатизантите на АТАКА пред централата на партията.

В резултат на действията на провокаторите беше сцепена главата на народния представител Кристиян Димитров и беше ранен журналист от телевизия АЛФА.

Това е схемата, по която се напада АТАКА. От партията са изпратени сигнали до Прокуратурата, МВР и ДАНС и се настоява да се задържат горепосочените лица.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!