Орешарски се среща с протестиращи

Последна промяна на 14 юни 2013 в 08:08 1575 4

Пламен Орешарски. Снимка: БГНЕС
Пламен Орешарски. Снимка: БГНЕС

Премиерът Пламен Орешарски ще се срещне в 10 ч днес с представители на протестиращите в Министерския съвет.

На срещата ще участват представители на няколко граждански движения и форуми. По информация на правителствената пресслужба разговорът трябва да постави началото на съвместната работа за подобряване на условията на живот в България, включително усъвършенстването на законодателството в сферата на регулаторните режими и обществените поръчки. 

Поканени на срещата са Гражданско движение на протестиращите „Освобождение", Федерация на свободните граждани, Асоциация на търговците на храни, Национален Форум „Обединение", Движение „Граждански контрол", Движение „Време", Национален форум „Обединени, свободни, можещи, силни", Фондация „За подпомагане жертви на престъпления и борба с корупцията".

 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.06 2013 в 09:59

Ник.... изяж си "Сникърса" ;) Не че възмущението ти не е напълно оправдано, ама толкоз рано сутрин не е здравословно да се палиш ;)

14.06 2013 в 09:45

Този назначава най-големите отрепки и чака да имаме търпение, както последните 23 години?!? Не разбра ли, че вече не става така... Явно не. Ще си понесе последствията!

14.06 2013 в 08:56

Не ни губи времето и не харчи грешни пари Орешарски. Ясно е какво се случва. ако си повярвал на някого, че ще те оставят да правиш програмно правителство вече трябва да ти е ясно, че здраво са те подвели. Иди си с добро както казваше кой ....?????

14.06 2013 в 08:50

Олигарски, тепърва ще се срещнеш с протестиращи!!!