Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Обраха вилата на Янка Рупкина заедно с рамките на прозорците

Николаос Цитиридис 18 април 2013 в 14:50 2880 2

Обраха вилата на Янка Рупкина.
Обраха вилата на Янка Рупкина.

Вила на народната певица Янка Рупкина в село Герман е била обрана, като крадците са оставили след себе си буквално само вратите. 

Певицата научила за престъплението вчера, когато отишла до вилата със свои приятели за кратка почивка. Пристигайки в Герман, намерила вратата разбита, а вътре били оставени единствено два неработещи радиоприемника, разказа Рупкина пред OFFNews.

"Aбсолютна вандалщина. Взели са абсолютно всичко, такова нещо не съм срещала през живота си. Откраднали са леглата, чаршафите, пердетата, рамките на прозорците дори, две селски готварски печки. Нищо не ми оставиха в тази къща", описва щетите певицата. 

Преди 20 дни тя за първи път заварила вилата разбита, но от вътре не липсвало нищо. Тогавазвъннала на телефон 112, но не й изпратили полицейски екип. Вчера отново се е опитала да се свърже с полицията, но пак не е получила съдействие. "Каква е тази държава, къде е полицията, когато ти трябва? Хората се избиват по улиците, а никой не прави нищо", казва с треперещ глас Рупкина.

 "Не ми е жал, за нещата, които са взели, но те са унищожили и голяма част от вилата. Съпругът ми я е правил с двете си ръце, добре, че не го взех с мен да види какво са направили в къщата. Ако беше там, сигурно щеше да припадне, прекарал е два инсулта, нямаше да го понесе", жалва се народната певица. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!