Нова форма на протест: Причакайте политика пред телевизията (видео)

Последна промяна на 04 юни 2013 в 15:56 5771 14

Васко Гюров се кара с червения депутат Спас Панчев за изказването по БНТ
Васко Гюров се кара с червения депутат Спас Панчев за изказването по БНТ

Музикантът Васил Гюров от група "Ревю" измисли нова форма на мирен граждански протест: "Когато чуете по радиото или телевизията някой “Народен Любимец” да говори “Истини”, отидете и го изчакайте пред входа (ще ви отнеме 15 мин.). Може да не казвате нищо. Достатъчно е само да го гледате с любов…”

Провокиран от депутата защитник на тютюневия дим в заведенията Спас Панчев (КБ), тази сутрин Васко приложи именно този протест. По време на сутрешния блок на БНТ музикантът написа във фейсбук прифила си: “Отивам пред телевизията да се разправям с този боклук от БСП, който обяснява как хората получават инфаркти, защото са си загубили работата поради забраната за тютюнопушенето.”

“Не ви ли е срам бе? Вие ставате слуги на ресторантьорите, защо не се загрижихте нещо за образованието, за културата, а първата ви работа е да оправите ресторантьорите?", попита Гюров червения депутат.

Според народния представил ресторантьорството е единственият работещ бизнес у нас.

“Как това да е единственият бизнес в България? Говорите ми глупости на търкалета!”, ядоса се музикантът.

“Следващия път като говорите неистини, ще дойдем 100 души да ви потърсим отговорност”, закани се още той.

 

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

05.06 2013 в 09:57

Панчев защитава интереса на коалиционния си партньор Делян Пеевски. Булгартабак отскоро е собственост на банкера Цветан Василев, който го купи с държавни пари с благословията на Доган. А Делян Пеевски е момчето за всичко на Цветан Василев.
Ако се разреши пушенето в заведенията, консумацията на цигари ще се увеличи. Не е чак толкова сложно.

05.06 2013 в 09:05

Браво, Васе! Само така! С едно допълнение - Панчев не защитава интересите на ресторантьорите. Те даже нямат организация, която да ги представлява до колкото знам. Как ще лобират в свои интерес? Защитава печалбите на Булгартабак, който наскоро беше приватизиран и очевидно, новият му собственик има добро политическо лоби. Каквито и да са причините, поздравления за новия начин на протест! Освен всичко и ти отива.

05.06 2013 в 08:02

и бане!!!

05.06 2013 в 07:20

Защо
Възможно ли е милицията да охранява частния ми дом,защото цигани крадци заплашват да го оберат?Мисля, че трябва да има равнопоставеност и всички граждани заплашени от посегателство,също да бъдат защитени както е защитен Бареков от часната
TV7??

04.06 2013 в 22:54

Гюров обикновено ме дразни като прави публични изяви, но този път го подкрепям. Депутатчето беше завряно в кучи ..., не можа да каже нещо смислено.

Както казаха - основния проблем на България е корупцията.. и нима някой депутат може да ме убеди, че новият закон не е плод на корупция от страна на ресторантьорите?

04.06 2013 в 21:46

Хахаха, спас панчев е такъв гьонсурат, ни приема, ни предава, че квото и да му кажеш, ще отиде нахалос...

04.06 2013 в 18:11

Депутата казва "три милиона и половина българи пушат". Коментар? :D Егати идиота.

БРАВО на Васил Гюров! Най-после човек на изкуството да покаже БУДЕН ум!

04.06 2013 в 17:55

браво, Васо, само така! :)

04.06 2013 в 16:25

Мръсен лъжлив комунист!
През цялото време само мънка и повтаря лъжата, че три и половина милиона българи пушели и така и не си извади ръката от джоба, сигурно за да не изпадне кръчмарския рушвет от него.
Виж данните на статистиката бе червенотиквеник! Виж данните от социологическите проучвания!

Според социологическите проучвания 61% от пълнолетните българи подкрепят забраната и само 39% от пълнолетните са за отмяната и. Това са едва 32.4% от всички българи - по-малко от 1/3. Според изследване на НЦИОМ от началото на годината в България пушат 42% от пълнолетните, което е 35% от всички българи, или по-малко от 2.5 млн. Какви три милиона и половина повтаря тоя лъжец? Как не го е срам да лъже така нагло?

04.06 2013 в 16:23

Много интересна инициатива!Браво!Лошото е,че по това време обикновено съм на работа.Но какво да им обясняваш на някои политици - бетонни глави...