Quantcast

Младеж се хвърли от Аспаруховия мост във Варна

Последна промяна на 23 юни 2013 в 20:39 6112 7

Аспаруховият мост. Снимка: wikipedia
Аспаруховият мост. Снимка: wikipedia

Мъж скочи от Аспаруховия мост във Варна. Мъжът, който от няколко часа заплашваше, че ще сложи край на живота си, и бе обграден от полиция, изпълни заканата си и скочи, въпреки опитите на психолози от МВР да го разубедят.

Той е в много тежко състояние, с опасност за живота. По думите на Ивана Милева, говорител на областната дирекция на МВР във Варна, мъжът е под 30 години и не е регистриран като психично болен. Полицията засега мълчи за мотивите на младежа.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.06 2013 в 12:12

По-добре било.. Ти нормален ли си ? Как ще се почувстваш ако след време и детето ти стори същото ? По-скоро заради такива като теб затъваме все повече ! Почивай в мир !!

24.06 2013 в 11:02

Защо все младите ли? Преди да отговоря ще кажа само, че самият аз съм на 22 години. А отговора на въпроса е следния - масово младите хора са слаби, не знаят как да се борят за мястото си в този свят, свикна ли са да получават в живота си всичко на готово, свикна ли са само докато кихнат и мама и тати да идват да им духа сополите. Ето затова младите се самоубиват! Защото биват хвърлени насред суровия живот сами, без родителите им да са ги подготвили за препядствията, които ще им предстоят; защото не са ги научили да се борят и да продължават напред въпреки несполуките си.
Ами извинете ама са си направо слабаци и даже е по-добре за качествените млади хора в България, тези слабаци да ходят и да се хвърлят от ляво и от дясно, за да не стане така, че един ден ние да ги носим тях на гърбовете си и да плащаме за техните социални и глупости.
Защото именно такива слабаци и защитаването им от обществото докараха страната ни на това дередже!!!

24.06 2013 в 01:40

Tova stana 4etvurtuk , minah ot tam dokato go razobejdavaha , dosta aktualni novini puskate
<strong>
Моля, пишете на кирилица!</strong>

23.06 2013 в 22:08

Познати полицаи твърдят , че всеки месец двама-трима скачат от моста , обаче не дават много гласност на тези трагедии за да не се "вдъхновяват" други кандидат самоубийци.....

23.06 2013 в 21:49

Ех, този Аспарухов мост... Какво ги привлича толкова в него тези самоубийци?!?

23.06 2013 в 21:28

Защото за младите няма живот в България. Пенсионерите искат по-високи пенсии и гласуват за БСП ама ние няма да им ги отработим! Ще се върнем когато умре последния комунист!

23.06 2013 в 21:12

Пак се почна ! Защо все млади хора? Какво ще постигнат?