Кунева: Ето защо социолозите даваха победа на ГЕРБ

Последна промяна на 11 май 2013 в 19:08 1629 13

Меглена Кунева, Снимка: БГНЕС
Меглена Кунева, Снимка: БГНЕС

Пряка връзка между социологическите проучвания и хванатите в печатницата фалшиви бюлетини направи Меглена Кунева. Ръководството на Движение "България на гражданите" също свика извънредна пресконференция след разкритието, че са отпечатани 350 000 фалшиви бюлетини.

OFFNews пръв съобщи за обиска в печатницата на Мултипринт. МВР се опитаха да скрият скандала. Пред редакцията твърдяха, че няма никакви инциденти, жандармерията пред печатницата е на поста си, а вътре никой не е влизал.

Трудно се намират думи да се квалифицира, това което се случва в днешния ден, но много пъти сме го изпитвали на гърба си, коментира на пресконференцията Кунева. От много време ГЕРБ води война срещу българските граждани, но утре и само утре българските граждани са всички институции в едно и имат шанса да решат сами съдбата си, каза тя.

Кунева коментира, че като юрист вижда ставащото през много текстове в Наказателния кодекс.

Когато някой ме предизвиква "Какво е нормалност?" , днешният ден е отговор - това което се случва днес не е нормално, каза Кунева.

Не е нормално да трасират пътя за тази измама, на която станахме свидетели днес, каза Кунева, като намекна за скандалните социологически проучвания, които даваха преднина на ГЕРБ въпреки очевидния отлив на гласоподаватели. Най-скандалното от тях беше на Мира Радева, която обяви, че ГЕРБ ще имат два пъти по-голям резултат от БСП.

ГЕРБ прекрасно усвоиха челния опит на БСП и ДПС по темата как се правят избори. Не е случайно, че печатането на бюлетините отиде при най-близката до ГЕРБ печатница, а печатането на изборните книжа беше дадено на близката до БСП печатница. С други думи - разделиха си изборите, коментира Кунева.

Утре е денят на най-големият протест - гласуването. Ако излязат 5, а не три и половина милиона да гласуват, тежестта на политическите тарикати рязко ще намалее, каза говорителят на предизборния щаб на Движение "БЪлгария на гражданите" Прошко Прошков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.06 2013 в 15:21

браво хах Кунева спечели много гласове, фурнаджийската лопата.
Та защо даваха социолозите голяма подкрепа за ГЕРБ ?????? затова направихте скандала за да падне подкрепата. Е сега сте доволни, честито и на Кунева!

11.05 2013 в 23:42

Струва ми се, че това е абсолютно същия театър - най-накрая ще бъдат честни изборите тралала...

11.05 2013 в 23:17

Добре, че ги има ДБГ, иначе не знам за кого бих гласувал! Да ги подкрепим всички заедно утре и да покажем на ченгетата, че няма да ги търпим и минута повече!

11.05 2013 в 22:34

Моля всички честни Българи, в името на нашите деца, нека утре да гласуваме до 12 часа без №15 и до без №5...И ако не успеете до 12 часа.....Моля Ви не гласувайте в 12 часа и № 1....
Обядвайте, починете си и още веднъж премислете!......

11.05 2013 в 21:25

Меглена Кунева е напълно права! Колкото повече хора дадем гласа си утре, толкова по-малка ще бъде вероятността ГЕРБ да манипулират изборите! Да ги спрем! 33!

11.05 2013 в 20:14

Кунева - която е снаха на Пръмов - член на Политбюро на БКП ?????????? За нея ле да гласуваме - за да се върнат комунистте отново на власт и да доограбят всичко, което не са успели?????

11.05 2013 в 20:03

С кеф ще бодна един пирон в ковчега на милиционерите - манипулатори. Сега обаче гражданите ги ковнахме! Трябва да изметем тази гнила гадна и гнусна мафия ГЕРБ.

11.05 2013 в 19:53

От това, което е рекла Пръмовица избиза, че социолозите отдавна са знаели за 350 000 фалшивки. значи и те са за панделата!

11.05 2013 в 19:52

Кунева ще получи голяма подкрепа утре - тя е алтернативата на ГЕРБ. А престъпленията на Цецо и Боко тепърва ще изскачат, заговорите им ще лъскат един след друг. Живяхме в позорно робство, но утре имаме шанса да се освободим. Гласувайте!!!

11.05 2013 в 19:41

Избирам Кунева и Движение "България на гражданите" с номер 33 и то категорично!