Камион разля гориво на Петолъчката

26 юли 2012 в 13:12 1355 1

Снимка: БГНЕС
Снимка: БГНЕС

Камион разля гориво на пътното платно на Петолъчката, след като в него се удари автомобил. Това съобщиха за OFFNews.bg от ОДМВР Ямбол.

Сигналът за катастрофирал камион с гориво беше подазен от потребител на форума OFFRoad - Bulgaria. От Областната дирекция на полицията съобщиха, че не става въпрос за цистерна, каквато информация първоначално имаше. Става въпрос за товарен камион, превозвал крави, като след катастрофата едното от животните е умряло, поясниха от полицията.

Разлятото количество нафта е било по-малко от половин литър и тя се е изляла от резервоара на камиона.

Инцидентът е станал малко след 12.00 часа в района на „Петолъчката”. Лекият автомобил е навлязъл в насрещното движение и е ударил камиона. Вероятно инцидентът е станал при несъобразено изпреварване, коментираха от полицията. 

В резултат шофьорът на ТИР-а е със счупена ръка, а пътник от лекия автомобил е с охлузено коляно. И на двамата е оказана помощ. 

Нанесени са значителни материални щети и на двата автомобила. Пътното платно е почистено от разлятото гориво и пътят между Петолъчката и село Лозенец вече е отворен за движение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки