Яне Янев вдига РЗС от дъното, без тях било скучно

OFFNews 15 септември 2013 в 10:43 2847 6

Яне Янев, Снимка: БГНЕС
Яне Янев, Снимка: БГНЕС

РЗС готви голяма изненада, без нас е скучно, като блато е политическият ни живот. Българският народ може да определи самичък това, кой и къде ще заеме място на политическата сцена"

Това заяви лидерът на Ред законност и справедливост Яне Янев в ефира на Нова ТВ.

Въпреки опитите на Люба Кулезич да разбере подготвяната изненада на Янев, лидерът на бившата парламентарна единица отказа да даде отговор на това кога и каква ще бъде изненадата на РЗС.

"Няма никакъв шанс да се съюзя с "Реформаторския блок". Те за мен са един сбор от нули, а както и да събираш нули резултатът е един и същ. Коалиция между тях и ГЕРБ ще бъде същото като прегръдката между Атака и Борисов", коментира Янев.

Лидерът на РЗС не спомена, дали има планове за бъдещ съюз между него и Борисов, като единствено заяви, че в парламента има само една дясно-центристка партия и никоя друга и това е ГЕРБ.

"Политическия живот в България все още е дирижиран от ДС и БКП, а те като чуят за смяна на политическия модел и сцена започват да се страхуват и правят всичко възможно това да не се случи. "Реформаторския блок" е отново дирижиран от тези две емблеми на социалистическа България", каза още лидерът на РЗС.

На въпрос дали се среща с Бойко Борисов, Яне Янев отговори, че са се видели скоро и са обсъдили протестите, но мненията на двамата политически лидери е различно.

"Аз смятам, че протестите трябва да приемат радикален образ, а тези демонстрации, които приличат повече на манифестации, да престанат веднъж за винаги".

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Историите на Иво Иванов