Blizoo пуска библиотека с филми на HBO

17 май 2013 в 13:24 8420 3

Видео библиотеката е безплатна за всички клиенти на blizoo с абонамент за НВО пакет.

Тъкмо бяхме започнали да свикваме, че кабелните оператори и ТВ каналите само се карат и се развеждат и се появи обратния пример - НВО и Близу започнаха сътрудничество, което наистина ще даде по-добро обслужване на абонатите им.

Blizoo предоставя за първи път в България, екслузивно за своите HBO клиенти, видео библиотеката HBO GO, която дава достъп до стотици хитови филми и сериали на HBO.

Клиентите на водещия кабелен оператор, които ползват пакет HBO получават достъп до над 800 часа избрано съдържание и могат да гледат филми и сериали в удобен за тях момент и място когато пожелаят.

Филмите и сериалите могат да се гледат на домашния телевизор, лаптоп, таблет или смарт телефон навсякъде на територията на страната, стига да има достъп до интернет. Tехнологията за адаптивен стрийминг позволява програмите да бъдат гледани гладко и без прекъсване. Специално разработеният каталог помага на клиентите лесно и бързо да намират любими филми, да споделят впечатления във Facebook и Twitter, както и да получават предложения за сходни филми от библиотеката на HBO.

Услугата ще бъде достъпна от средата на май 2013 г. ексклузивно за клиенти на blizoo с абонамент за НВО пакет. Активира се с обаждане на телефон (0700 43 700) или в клиентските офиси на blizoo.

HBO GO предлага невиждан избор на сериали, игрални и документални филми, семейни и хитови заглавия. Впечатляващият списък от заглавия включва най-новите сезони на награждавани и популярни продукции като Game of Thrones, "Престъпна империя" и "Истинска кръв", както и заглавия като "Братя по оръжие", "Пасифик" и "Нюзрум".

За определени нови заглавия ще се правят специални HBO GO премиери, седмици преди премиерата им по линейния НВО канал. През май е новият документален филм на НВО за една от поп-иконите на нашето време, „Бионсе: Животът е една мечта”.

Други заглавия, като най-новия сезон на „Борджиите” с Джеръми Айрънс и всички текущи хитови премиери като „Мъже в черно 3”, „Диктаторът” и Pixar анимацията „Храбро сърце”, ще са достъпни успоредно с НВО премиерата им.

В момента НВО Европа предлага HBO GO и в Полша, Холандия, Сърбия, Словения, Босна, Черна гора, Хърватия, Унгария, Румъния, Чешка република и Словакия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!