Благотворителен базар за деца със специални нужди в София

02 септември 2013 в 13:43 1410 0

Логото на фондация
Логото на фондация "И аз мога"

Благотворителен аутлет базар в полза на фондация „И аз мога/ I Can Too“ ще се състои в София на 21 и 22 септември. Организатори са инициативата BazArt.bg и фондация I Can Too.

Базарът ще бъде отворен между 11 и 17 часа, а мястото му ще бъде обявено до броени дни.

На него ще се предлагат нови дрехи от колекции на марката Quelle и разнообразие от немски облекла. Цените ще започват от 5 лева. Артикулите са дарени за целите на събитието от “Студио модерна” - компания за телевизионна търговия в Централна и Източна Европа.

„Всеки може да намери нещо за себе си и същевременно да стане благодетел на И АЗ МОГА. Средствата от продажбата на дрехите се даряват за целите на I Can Too“, обявиха авторите на инициативата.

На базара ще се продават якета, пуловери, дънки, спортни екипи, дамски и мъжки елегантни и спортно-елегантни облекла, качествено спално бельо и много други. От BazArt.bg са поканили и много български творци на ръчно-изработени стоки – бижута, ръкоделия и други аксесоари, които ще предлагат изделията си лично на място. 

Фондация I Can Too, която бе създадена през 2006 г. се занимава с подпомагане и интегриране на деца със специални нужди - с множествени увреждания, с редки болести, с намалено зрение, деца с аутизъм и др. Инициативата подкрепя съществуващи дневни центрове за деца в нужда като: “Център за Надежда” за деца с множествени увреждания, Училище за деца с нарушено зрение „Луи Брайл”, като насочва дарители към тях.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови