Без вода в части от Орландовци и Хаджи Димитър

OFFNews Последна промяна на 15 юни 2018 в 04:44 1462 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мара Бунева“ в „Орландовци“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Мара Бунева“ от ул. „ Гъдуларче“ до ул. „Одеса“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Димитър Страгачев“ в кв. „Хаджи Димитър“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Резбарска“ от ул. „ Васил Кънчев“ до края на улицата в североизточна и източна посока

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !