Бареков вземал 8000 лв. в TV7 и не й е шеф

04 март 2013 в 13:10 2799 1

Николай Бареков Снимка: БГНЕС
Николай Бареков Снимка: БГНЕС

TV7 продължава да произвежда новини за себе си. Днес шефът на телевизията Николай Бареков показа договорите си в ефир и така се превърна в първия ръководител на частна медия, разкрил заплатата си публично.

С това Бареков произведе три новини едновременно: че е едновременно на три заплати в медията, че те са на обща стойност около 8000 лева и че по документи той не е изпълнителен директор, за какъвто е бил неведнъж официално представян. 

В ефир Бареков показа 2 договора с телевизията, които показват колко пари месечно получава. От документите става ясно, че Бареков е на 3 заплати към телевизията и общата им стойност след писпадане на данъци и осугировки е около 8000 лева.

Първата си заплата за 1000 лв. месечно той взема като водещ. За преотстъпване на авторските права на сутрешния блок "Добро утро, България!" Бареков получава 3000  лв. месечно. Най-високо е оценен трудът му като шеф на новините, където сумата е 5670 лв.

Договорите Николай Бареков показа по повод тиражиран миналата седмица слух, че е бил уволнен от телевизиите TV7, News7 и Super7, на които е изпълнителен директор, а заплатата му била 60 хил. лева.

Любопитно е, че нито един от показаните договори не е в качеството му на изпълнителен директор. Бареков уточни, че му предстои подписване на договор за изпълнителен директор, в който обаче ще се запази същото трудово възнаграждение. 

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!