Бареков дава себе си на прокурор

OFFNews 16 октомври 2013 в 14:37 8929 78

Николай Бареков Снимка: TV7
Николай Бареков Снимка: TV7

Николай Бареков ще даде себе си на прокурор навръх рождения си ден днес, съобщава TV7, където водещият до скоро беше изпълнителен директор.

"Ще сезирам прокуратурата срещу себе си за набеждаване на президента Росен Плевнелиев", заяви в сутрешния блок на телевизията "Гореща точка" Бареков, който е и лидер на движението "България без цензура". Той подписа в ефир сигнал до главния прокурор за имотните сделки и офшорните компании на Плевнелиев, чиято оставка поиска вчера.

"Моята атака не е срещу президентската институция, а срещу Плевнелиев, който е от особена порода политици, представени като успешен политически модел и наложени от кръга "Капитал" и Цветелина Бориславова, а всъщност именно той и Бойко Борисов пренесоха в политиката вредните практики като рушветчийството и рекета.

Бареков смята, вицепрезидентът Маргарита Попова е "от висша класа" и тя била способна да довърши президентския мандат.

 "Резултат от управлението на Борисов е бягството на хората на Запад. Смъртността в Северна България е пет пъти по висока заради ужасните условия на живот там като безработицата, мизерията и бедността", подчерта той.

"Говорих с Борисов преди време и му казах, че хората в България няма да издържат дълго така. Сметката за ток на майка ми достигна 500 лв. и тя ми каза, че всичко е приключило. Борисов ми отговори, че пари за хората няма и че трябва да се пази бюджетна дисциплина", допълни още Бареков.

"Искам да взема властта в България и да управлявам, заяви категорично той и допълни, че дори и в опозиция ще продължи да се бори. "Аз ходя из България и разговарям с хората, а Борисов и Станишев ходят по партийните офиси и се снимат".

Според Николай Бареков Борисов никога няма да се върне на власт, позовавайки се на процентите, които му дават социолозите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!