190 полицаи охраняват мача България-Италия

06 септември 2012 в 12:25 1051 0

Изпотрушиха 6 коли в Плевен за една нощ. Снимка :БГНЕС
Изпотрушиха 6 коли в Плевен за една нощ. Снимка :БГНЕС

190 полицаи ще охраняват мача България-Италия утре, съобщиха от пресцентъра на МВР. Поканени са трима италиански полицейски служители, които да осъществяват на място в София пряка координация с българските си колеги по отношение сигурността на спортната среща. 

Мачът ще се играе утре, 7 септември. Служители на СДВР и Главна дирекция “Национална полиция” са провели срещи с  представители на Българския футболен съюз, на Италианската футболна федерация и италианската полиция. 

От полицията са поискали Столична община да въведе по-дълго работно време на градския транспорт за извозване на феновете след срещата, която приключва късно вечерта.

Булевард „Евлоги Георгиев” и улица „Гурко” в района на стадиона ще бъдат затворени преди мача, като ще се пропускат само превозни средства на масовия градски транспорт.

Призовават се зрителите да се отправят към стадиона възможно по-рано, за да минат спокойно през проверките преди влизане на спортното съоръжение. На мача няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние и употребили наркотични или упойващи вещества. Не е разрешено носенето и употребата на пиротехнически средства и други забранени от закона предмети и вещи. Спрямо всички нарушители на обществения ред ще бъдат предприети необходимите законови мерки. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки