OffNews.bg

Изложението Outdoor & Camping есен 2020 ще се проведе утре в София

За трета поредна година в София ще се проведе единственото у нас изложение за къмпинг и аутдор. Outdoor & Camping есен 2020 ще бъде традиционно на паркинга на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе 7-11 км.

Посетителите на Outdoor & Camping есен 2020 ще могат да видят на живо най-новите модели и премиери на кемпери, автомобили за туризъм и свободно време, палатки, шатри, туристическо и къмпинг оборудване, продукти за оцеляване в дивата природа, модерни системи за сигурност за кемпери, каравани и автомобили, велосипеди, туристическа литература и други.

На място ще има специални условия за покупка на кемпери, туристическо и къмпинг оборудване. Всеки посетител ще има възможност да получи безплатно последния Къмпинг пътеводител на България.

Организаторите на Outdoor & Camping есен 2020 са предвидили и много награди за посетителите. Голямата награда ще е уикенд почивка с луксозен кемпер. А участващите фирми-изложители са подготвили изгодни отстъпки между 5 и 40% от цените на изложените стоки и предлаганите услуги.

Outdoor & Camping есен 2020 ще се проведе утре (13 септември 2020 г.) на паркинга на хипермаркет Метро на бул. Цариградско шосе 7-11 км в София. Изложението ще бъде достъпно за посетители от 10:00 до 20:00 часа. Входът е свободен. Медийни партньори на събитието са БНР, списание Explorer, информационна агенция bgtourism.bg, OFFNews.bg и списание OFF-road.BG.