OffNews.bg

Радан Кънев след поклонението пред Живков: Защо този лявосектантски подход, другари?

Лидерът на ДСБ Радан Кънев изрази недвусмислено отношението си към вчерашното поклонение пред паметника на Тодор Живков от висши функционери на БСП - Корнелия Нинова и депутати от левицата.

По този повод десният лидер написа във Фейсбук:

"Преди два дни Нери Терзиева публикува разтърсващ спомен от дните, в които диктаторът Живков прогони стотици хиляди български граждани от родината. Акт, с който нанесе на обществото ни рани, които десетилетия не заздравяват и тровят единството на нацията ни.

Преди един ден, другарката Корнелия поднесе цветя на паметника на диктатора. И показа, че БСП вечно ще сипва сол в раните и ще разделя обществото. Напомни ни, че промяната в БСП, превръщането ù в разумна левица, не е възможна.

Остава само един въпрос - защо този лявосектантски подход, другари? Защо не поканихте и другите фенове на Живков? Борисов, Каракачанов, Бареков, Първанов?

Какво чудно помирение на власт и "опозиция" бихте спретнали под взора на сатрапа, който три пъти фалира родината си и два пъти опита да я хариже на чужда държава..."

Какво мислите за действията на лидера на левицата и депутати от БСП? Можете да изразите мнението си в анкетата на OFFNews.