OffNews.bg

Борисов обяви, че този път изборите ще са честни и ще победи белите якички

Тази партия на посредниците, тези бели якички, трябва на всяка цена да бъдат побеждавани - промяната унищожи всичко направено, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на официалното откриване на предизборната кампания в Плевен. 

Той определи ситуацията в България като чудовищна и попита как при това положение се говори за вдигане на пенсии и заплати.

"Няма сфера, в която нещо да се е подобрило – всичко се е строшило", обяви Борисов.

По думите му, ако ГЕРБ управляваха, сега магистралата щеше да е "подминала Ловеч и Плевен".

"Ако управлявахме, до Плевен щяхме да дойдем, при нормално каране - за час. Най-голямата им гордост е, че спряха "Хемус", а хората се избиват по пътищата, които не са поддържани за тези 2 години. Ни ще има спортна зала в Плевен, ни ще има "Хемус", ни ще има игрище, ни ще има нищо!", каза бившият трижди премиер.

Лидерът на ГЕРБ за пореден път говори за т.нар. "схема за крадене през посредници" на "Продължаваме промяната". ГЕРБ твърдят, че ПП купуват руски газ през румънска фирма посредник на завишени цени.

Според Борисов президентът Румен Радев този път щял да си удържи думата и да проведе честни избори. Лидерът на ГЕРБ уточни, че предишните два парламентарни вота са били "откраднати".