OffNews.bg

Роналдо заведе гаджето в Ибиса за уикенда

Кристиано Роналдо си живее добре между двата полуфинала в Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид. Асът на Реал бутна три гола в първата среща и  си даде почивка този уикенд.

Папараци изловиха португалеца с новата му любов Джорджиана в Ибиса. Двамата пристигнаха с частен самолет за почивните дни. Те се насладиха на слънчеви бани до басейна на известен хотел. За да не изгорят, Роналдо и Джорджиана се мушнаха в тента.

Излишно е да казваме, че Роналдо изглеждаше перфектно с надутите мускули. Приятелката му също показа апетитни форми.

Джорджиана носеше и бейзболна шапка на Гучи. Клюкарите веднага припомниха, че тя е работила в магазин на модната марка в Мадрид преди да стане детегледачка в Англия. 

Испанката изглежда е успяла да завърти главата на Роналдо. Техни снимки се появиха за първи път миналия ноември от Дисниленд в Париж. Като двойка се появиха на червения килим този януари, когато Кристиано спечели наградата на ФИФА за най-добър футболист в света.

Тогава испанката беше със сина му Роналдо-младши. Изглежда малкият приема отлично Джорджиана. Което е от ключово значение, тъй като носи точки пред Долорес - майката на Роналдо.

Припомняме, синът на Кристиано беше роден от сурогатна майка, която и до ден днешен остава неизвестна. Предполага се, че живее някъде в Сан Диего (САЩ), като е получила над 10 милиона евро да мълчи завинаги.

Най-новите клюки са, че Роналдо чака близнаци всеки момент. Майката отново е сурогатна и живее в САЩ.