OffNews.bg

Джошуа - Фюри ще пълнят "Уембли" през април 2018

Антъни Джошуа може да получи дългоочаквания си мач с Тайсън Фюри през април 2018 година, обяви мениджърът на световния шампион Еди Хърн.

Това обаче почти сигурно няма да е следващият мач на таланта от Уотфорд, тъй като се очаква загубилият титлата Владимир Кличко да получи реванш.

Британецът вероятно ще излезе на ринга през ноември, а двата варианта за шампиона са или д-р Железен юмрук, или задължителната защита на титлата на IBF срещу Кубрат Пулев.

"Най-добрият шанс за мач Антъни Джошуа - Тайсън Фюри е април 2018 година на "Уембли". Това зависи от евентуалната успешна защита през октомври или ноември и от ситуацията около Фюри.

Бъдете спокойни, ако можем да направим така, че този мач да се случи, той ще се случи", сподели Еди Хърн, който определено много би искал отново да напълни стадион "Уембли" и да прибере солидна порция печалба.

Мениджърът обаче е непреклонен, че Фюри трябва да положи много усилия да си върне добрата физическа форма преди двете страни да започнат преговори. Освен това в момента Тайсън е с отнет лиценз заради положителна допинг проба и трябва да си го върне, за да може отново да се качи на ринга.