OffNews.bg

Пуснатият под гаранция тартор Животното предвожда агитката с камъни

Пуснатият под гаранция нов тартор Росен Петров - Животното предвожда агитката на ЦСКА, която изпотроши днес централата на БФС на столичната улица "Иван Асен II".

От снимки, които бяха изпратени в редакцията на OFFNews от наш читател се вижда, че Животното е с камък в ръка още от Борисовата градина, където червената агитка се събра преди погрома. Животното е човекът с червено-бялата шина на лявата ръка.

Не по-малко любопитен е човекът до него. С червената шапка с надпис boxing е бившият шеф на стадион "Българска армия" Калоян Стоянов - Цимбика.

На следващите кадри, които са публикувани в сайта sportni.bg се вижда как Животното мята камъни по сградата на БФС. На 2 метра от него е Цимбика. Фотографът не го е уловил с камък в ръка, но от снимките не личи да се противопоставя на вандалщината.

Росен Петров - Животното е с камък в ръка още от Борисовата градина. Човекът с червената шапка е шефът на стадион "Българска армия" Калоян Стоянов - Цимбика Росен Петров - Животното е с камък в ръка още от Борисовата градина. Човекът с червената шапка е шефът на стадион "Българска армия" Калоян Стоянов - Цимбика

Росен Петров-Животното бе пуснат под гаранция през декември 2012 година. Той бе подсъдим заедно с Антон Савов – Тони Мамата за разпространение на наркотици. За освобождаването му значително помогна скандалното отстраняване на съдия Мирослава Тодорова, която водеше делото срещу Тони Мамата и Животното. При отстраняването на съдийката, която заведе дело срещу Цветан Цветанов, се появиха коментари, че всичките 36 дела, които води в момента, ще бъдат забатачени. Едно от най-значимите бе именно това срещу Мамата и Животното.

Цимбика и Животното са сред най-доверените хора на "Титаните". Собствениците са ЦСКА пък бяха изключително приближени до премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов. Именно "Титан - АС" на Иво Иванов и Венцислав Живков беше фирмата, която даде 150 000 лева "заем" на Искра Фидосова.

През януари тази година Росен Петров и още фенове на ЦСКА участваха в кървавото меле при откриването на баскетболната зала "Румен Пейчев" на "Българска армия". Към момента няма отговор защо Животното не е в затвора заради боя, след като е бил освободен под гаранция, а не оправдан за предишни свои престъпления.

Според публикация в сайта "Пик" именно от Росен Животното лидерът на Атака Волен Сидеров е напазарувал бабаитите, които го пазят от народната любов и шестват с него из центъра. Сайтът твърди, че "за услугата Сидеров им плащал по 100 лева на ден. Обикновено разплащанията ставали или в сградата на "Атака", или във виенска сладкарница в идеалния център на столицата. Банкнотите се давали на момчетата, които били записвани в предварително изготвен списък. Всичко това е документирано от няколко от момчетата, които заснели предаването на пaрите с GSM" и коментира, че срещу подкрепата  си за Волен Сидеров Животното се надява да се измъкне от правосъдието.

Снимките в галерията са на сайта sportni.bg:

.