Quantcast

Пентагонът търси изчезналия самолет в Индийския океан

ОFFNews Последна промяна на 14 март 2014 в 08:19 3729 3

Мистериозно изчезналият самолет

Пентагонът е изпратил кораб в района на Индийския океан в търсене на изчезналия малайзийски самолет, съобщи американската телевизия ABC.

„Имаме някои сведения, които сочат, че самолетът е паднал в Индийския океан”, съобщи високопоставен представител на Пентагона пред медията.
Американският ескадрен миноносец Kidd, който по-рано по молба на малайзийските власти бе дислоциран в западната част на Малакския проток, в момента се придвижва към региона, където Индийският океан граничи с Андаманско море. На борда на кораба се намират хеликоптери, които също могат да вземат участие в търсенето.
По-рано представителят на Белия дом Джей Карни заяви, че зоната на търсене на изчезналия самолет може да бъде разширена до Индийския океан в съответствие с нова информация. Той не уточни с какви данни разполагат американските власти. (Информацията  е на агенция "Фокус").

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.03 2014 в 21:44

Него търсят изобщо! Да не са луди? :)

14.03 2014 в 16:14

На архипелага Чагос в "закритата" военна база диегогарсия на американците да търсят следите

14.03 2014 в 10:41

А стига бе!
Ма не в Индийскио, не. В Кара Дениз, даже цел кораП с ракети пратяая. Да-а-ааа. И нашта гемийка, и тя са включи! С един ден закъднение, заради лошите метео-условия.