Шефът на СОС вече е получил оставката на 'маскирания заместник'

OFFNews 14 октомври 2022 в 12:49 2015 0

Борислав Иванов

Снимка Фейсбук на Борислав Иванов

Оставката на Борислав Иванов вече е при шефа на СОС

Току-що получих поисканата от мен оставка на зам.-председателя на Столичния общински съвет (СОС) Борислав Иванов, съобщи на страницата си във Фейсбук председателят на съвета Георги Георгиев. 

Той коментира, че в сряда ПП „Възраждане“, начело с техния лидер Костадин Костадинов и общинският съветник Борислав Иванов откриха кампанията си за местните избори пред сградата на общината с протест и поредни опити за сваляне на знамето на Украйна. С протест започнаха кампанията си за местния вот и „Спаси София“, начело с Борис Бонев, които пък използваха димки. За съжаление, явно тепърва ще сме свидетели на такова поведение от двете политически формации, коментира още Георгиев.

Веднага след акциите на колегата Иванов, още вчера преди обяд внесох доклад с искане за неговата оставка като зам.-председател на СОС, но и като председател на Комисията по обществен ред и сигурност, пише председателят на СОС.

На 27 октомври очаквам този казус да приключи в залата на съвета, където всъщност трябва да намираме решения на важните за софиянци въпроси, а не да превръщаме общинския съвет в заложник на трагикомични предизборни сцени на кандидати за спасители на София, заявява Георгиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика