Нели Хаджийска, водещата на предаването 'Търси се': Разведох се и се преродих

OFFNews 13 февруари 2024 в 16:54 46465 7

Нели Хаджийска

Снимка Facebook

Водещата на предаването "Търси се" Нели Хаджийска

Водещата на "Търси се" Нели Хаджийска призна пред Георги Тошев в предаването "Преди обед", че от началото на годината е официално разведена със съпруга си Данаил. Тя заяви категорично, че за решението им не е намесен трети човек. По думите ѝ двамата с мъжа ѝ престанали да гледат един на друг като на партньори, а по-скоро като приятели.

"Последните две години ме промениха много, случи се една мощна вътрешна трансформация, с която започнах да се виждам и да обичам себе си, започнах да разговарям с душата си", сподели Нели.

За нея всичко се променило в момента, в който започнала да изпитва едно "особено усещане в любовта". Двамата със съпруга ѝ били заедно в продължение на 17 години, буквално от деца. За ефекта от времето, прекарано заедно, тя каза: "сраснахме се и престанахме да се гледаме като индивиди".

"Ние имаме много дълъг път, през който сме срещали много големи изпитания. Трудната поява на децата, отглеждането, това, че аз не спрях да работя през цялото време, не съм спирала нито за месец. Но отчуждението не се появи веднага след децата, напротив, връзката ни след това стана лека. По-скоро се случи, когато престанахме да виждаме другия в неговата промяна, а всеки се променя. Беше трудно да признаем, че тази дълголетна любов не те вдъхновява, а е по-скоро приятелска, превръща се в битово отглеждане на деца", обясни още Хаджийска.

Тя заяви: "децата остават наши". Водещата на "Търси се" даде да се разбере, че макар да са разведени от скоро, до решението да се разделят със съпруга ѝ са стигнали след година и половина, през която ходили на терапевт, църкви, манастири, за да разберат какво се случва помежду им.

Духовният път, по който тръгнала Хаджийска, също се оказал причина за отчуждението им, защото тя нямала с кого да обсъжда литературата и темите, от които се интересува.

По думите на телевизионната водеща двамата с вече бившият ѝ съпруг са успели да се разделят точно преди да стигнат до токсичност и поради тази причина "обичта им ще е вечна". Хаджийска обясни, че към днешна дата се чувства като тийнейджър: има свободно време за интересни неща.

По отношение на децата двамата с Данаил били откровени за случващото се в семейството, като момчетата им приели добре ситуацията.

Освен промянта в личния си живот, водещата поема и по още един нов път, но в професионалното си поприще. Тя стартира подкаст, който ще се излъчи за първи път на 19 февруари.

"След дълъг личен път на трансформация и духовно израстване на 19 февруари стартирам моя нов проект - MINDКаст. Създадох една духовна работилница, в която обединявам популярни лица и техните духовни и психологически ментори, които им помагат да вървят в пътя на светлината. Основната линия на това пространство ще бъде автентичността - хората, такива, каквито са, нормализиране на кризата и болката, бягство от най-голямата болест на съвремието - стремежа към привидно съвършенство, зад което се крият бездни от травми и липса на любов към себе си", написа Нели Хаджийска за новия си проект.

Сред първите ѝ гости ще бъде Хилда Казасян, която ще представи двама от своите духовни ментори - медитаторът Милена Голева и терапевта по тета лечение Мария Шопова.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-1974

7

Владè

14.02 2024 в 20:02

Казва се
- На боб гледа, на ..р познава.

-685

6

Козин Човков

14.02 2024 в 18:32

Няма ли нещо по-съществено, та ни занимавате с подобни глупости?

7925

5

Trabajo

14.02 2024 в 18:16

ох, и на мен ми олекна.
кликнах заради снимката, браво на редакторите!

3650

4

ImBlack

14.02 2024 в 15:13

... аз сама ще се изруся.

Това е толкова блондинско нерационално, че няма повече накъде !
Честито на бившия и мъж!

14469

3

случайно прочетох

14.02 2024 в 11:16

"започнах да се виждам и да обичам себе си, започнах да разговарям с душата си"

Има неща, които дори и да са верни, не се казват. :-)))))))))))))
Може само с психиатър да се споделят...

1000

2

kokoto

14.02 2024 в 11:11

нямам идея кой е съпругът и но горкия доста е издържал

800

1

д-р Хауссс

13.02 2024 в 18:28

Бла,бла...фалш и лицемерие.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика