Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Ротацията в СЕМ започна: Габриела Наплатанова застава начело за 6 месеца

OFFNews 28 април 2024 в 09:02 3488 2

Габриела Наплатнова и Симона Велева

Снимка БГНЕС

Габриела Наплатнова и Симона Велева

Днес Габриела Наплатанова временно застава начело на Съвета за електронни медии (СЕМ).

Наплатанова временно ще изпълнява длъжността на председател за срок от 6 месеца - до 27 октомври, след което ще се ротира със Симона Велева. 

Журналистката Габриела Наплатанова влезе в СЕМ от президентската квота, а юристката Симона Велева беше издигната от "Продължаваме промяната".

До избора на Габриела Наплатанова и Симона Велева за ротационно заемане на ръководната длъжност се стигна след четири неуспешни гласувания на четири поредни заседания на членовете на регулатора.

Предложението за ротационно председателство дойде от Пролет Велкова, член на регулатора от квотата на "Демократична България". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2550

2

alfakentavur

28.04 2024 в 11:14

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков определи твърденията, че е станал министър на икономиката с фалшифицирани документи за "кьорфишек на ДАНС".

-10000

1

Сдружение "Да запазим Корал": Кирил Петков и Лена Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може Петков да стане служебен министър. Те са за затвора
Преди три години Кирил Петков и Лена Бориславова фалшифицират подписи и документи на сдружението, за да може Петков да стане служебен министър на икономиката, тъй като по закон няма право да е в управителни съвети на неправителствени организации, разкрива сайтът "Биволъ".
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews