Павел Благов е назначен на директор ''Дистрибуция'' на United Media

OFFNews 24 юли 2023 в 10:54 1347 0

Павел Благов

Снимка United Media

Павел Благов

Директорът „Разпространение на съдържание и нови платформи“ на Нова Броудкастинг Груп Павел Благов поема и функциите на директор „Дистрибуция“ в United Media, съобщиха от компанията. През последните осем години той отговаря за разпространението на телевизионните канали в медийната група. 

Павел Благов има диплома по туризъм и международен бизнес и предприемачество от Икономическия университет във Варна. Той има богат професионален опит в мултинационални компании, като в предишни периоди е заемал различни позиции в Procter&Gamble, Melia Hotels International и AB Travel, се допълва в съобщението.

"Промяната е неизменна в живота, а с положителната промяна почти винаги идва и по-голяма отговорност. Новата позиция е едновременно чест и отговорност за мен. С нетърпение очаквам да работя с колеги от цяла Югоизточна Европа и да обменяме идеи и опит. Убеден съм, че чрез сътрудничество и упорита работа ще постигнем изключителни резултати на всички пазари", заяви Павел Благов, който ще заеме новата си позиция на 1 август.

Главният изпълнителен директор на United Media Александра Суботич отбелязва, че професионализмът и постиженията на Павел Благов в областта на разпространението на съдържание са важни и в продължение на няколко години са добре признати в компанията.

Тя благодари на досегашния директор „Дистрибуция“ Сърджан Йованович за приноса му и отправи пожелания за успех в новата му роля на Продуктов мениджър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика