Лозан Панов благодари на инициативния си комитет и Правосъдие за всеки за 'подкрепата'

OFFNews 18 ноември 2021 в 19:00 6017 1

Неуспелият кандидат-президент Лозан Панов, който остана пети на първия тур на изборите за държавен глава, излезе с нов пост във фейсбук, с който иронично благодари за "подкрепата" на инициативния си комитет и "Правосъдие за всеки" - ядрото на ИК, издигнал го за кандидат.

Ден след вота членове на инициативата се извиниха на гражданите за решението си да подкрепят шефа на ВКС. Според тях този избор се е оказал грешка, обявиха и че пътищата на инициативния комитет и на кандидата са се разделили още в самото начало на кампанията. ИК и предизборният щаб останали изумени от обвинението на Панов към Румен Радев, че не е подкрепил парламентаризма и е следвало да проведе разговори с ГЕРБ и ДПС за съставяне на правителство. Недоволстват и от репликата на шефа на ВКС към Радев "фалшив герой".

В задочния разговор за кандидатурата на Лозан Панов се включи и неговият пиар Ивет Добромирова, която смята, че веднага след първото интервю на Панов срещу него са застанали и "Демократична България", и хората от инициативния комитет.

Днес Лозан Панов уверява, че високо цени усилията на лидерите на "Правосъдие за всеки" да "хвърлят повече светлина" в публичното пространство върху личностните му и професионални качества.

"В знак на специалната ми благодарност към ръководството на „Правосъдие за всеки“, предлагам на членовете на Инициативния комитет да се обединят зад решението да дарят на неправителствената организация, която си е поставила високи цели, цялата останала налична сума, събрана от даренията, предназначени за кандидат-президентската кампания, която към този момент е в размер на 12.959,35 лв.", написа Лозан Панов.

Ето и пълния текст на поста във фейсбук: 

Уважаеми членове на Инициативния комитет,

сърдечно благодаря за Вашата подкрепа по време на изминалата кандидатпрезидентска кампания. Бих искал най-вече да изразя и моята специална благодарност към ръководството на Инициатива „Правосъдие за всеки“. Изключително високо оценявам усилията на нейните лидери да „хвърлят повече светлина“ в публичното ни пространство върху моите личностни и професионални качества. В знак на специалната ми благодарност към ръководството на „Правосъдие за всеки“, предлагам на членовете на Инициативния комитет да се обединят зад решението да дарят на неправителствената организация, която си е поставила високи цели, цялата останала налична сума, събрана от даренията, предназначени за кандидатпрезидентската кампания, която към този момент е в размер на 12.959,35 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11300

1

yoghurt

18.11 2021 в 22:07

Този човек така и не разбра, че е по-добре да си замълчи в тази ситуация. Какъв политик може да будеш, ако не уважаваш хората, които те подкрепят? Това на теб дали подкрепата им ти е по вкусът или не е съвсем друг въпрос, който може да касае естетиците, но не и политиците - политик значи служител, служител на онези които са те избрали. Лозан се доказа като неспособен да служи, пред вид погазването на общият интерес пред личният, пред вид липсата на елементарна сдържаност, да не плюеш по своите преди да мине битката поне, в житейската неадекватност, която говори за нужда не от президентски пост, а за специалист - психотерапевт.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика