Уейн Рууни ще гледа Манчестър Юнайтед - Арсенал от пейката

OFFNEWS 17 ноември 2016 в 15:52 2134 0

Скандалното поведение на капитана на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни преди контролата между Англия и Испания му струва мястото сред титулярите в предстоящия през уикенда мач с Арсенал в Премиър лийг.

Нападателят можеше да получи шанс за изява, тъй като любимецът на мениджъра Жозе Моуриньо Златан Ибрахимович е наказан. Пиянският скандал, в който Рууни, се замеси, ядоса португалеца и той ще го остави сред резервите.

Нападателят е в сериозна криза след идването на Моуриньо през лятото, който все по-рядко разчита на него. Той е започвал като титуляр едва в един от последните шест мача на "червените дяволи".

Моуриньо е ядосан и на футболната асоциация на Англия за това, че е позволила на Рууни да се напие на сватба по време на легер на националния отбор. На събитието са присъствали и няколко чиновници от асоциацията, които са си затворили очите за това, че футболистът злоупотребява с алкохола.

Самият Рууни се извини пред феновете за постъпката си, но това едва ли ще му помогне пред Моуриньо, който също изпитва трудности начело на Юнайтед. Отборът се представя под очакванията на фона на огромните инвестиции, направени през лятото и върви шести с 18 точки. Арсенал е четвърти, но е само на две точки от върха, който се заема от Ливърпул с 26.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews