Напрежение на Герена заради титуляр на Левски

OFFNews 25 октомври 2018 в 16:26 1603 0

Агентът на защитника на Левски Милош Цветкович - Милко Бански съобщи, че никой не е отправял каквото и да е предложение към двамата за подновяване на договора на футболиста със "сините".

"Това е личната ми медия. Никога не съм писал тук за професията си, винаги съм избягвал да коментирам неща, свързани с футбола. Последната седмица ми пишат десетки хора, телефонът ми прегря от обаждания на непознати.

Затова ще го кажа тихо. До момента никой не е отправял каквото и да е предложение нито към мен, нито към Милош Цветкович за подновяване на договора му с Левски. И двамата следим с интерес написаното по медиите.

С радост приемаме факта, че лично г-н Русев се е заел с преговорите за нови договори с играчите, за които е преценено, че следва да останат в отбора. За съжаление на Милош към момента той не е от тези играчи, което ми позволява да вляза в контакт с клубове, проявяващи интерес към него.

И двамата с Милош добре помним ситуацията с Роман Прохазка. Подобно развитие на "преговорите" леко ни усмихва. Декларирам открито, че Милош Цветкович се чувства отлично в София. Чувства се приет, обичан и с радост би останал във Левски и до края на кариерата си", написа Бански на профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Малко по-късно изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов отхвърли обвинението.

"Днес агентът Милко Бански разпространи в публичното пространство информация, че нашия клуб не е проявил интерес към Милош Цветкович. Със същото съобщение този господин си е позволил да иронизира клуба относно отношенията ни с Роман Прохазка.

Първо, г-н Бански не е и никога не е бил агент на Роман Прохазка и е абсолютно неприемливо да си позволява коментар по темата, защото не е запознат с детайлите на водените разговори.

Второ, г-н Бански откровено лъже, защото разговори с него и с Милош Цветкович вече са водени. С удоволствие мога да му припомня с кого и кога. Разбирам желанието му да създава обществен натиск за постигане на лични интереси, но няма как да му позволя това.

Трето, той си е позволил да говори и от името на играча. Милош има договор с клуба и винаги го е уважавал, като ясно е поставял въпроси, които иска да се обсъждат. Ние никога не сме имали проблем в комуникацията и се отнасяме с най-голямо уважение към него", написа Иванов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews