Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Селена Гомес беше обявена за Жена на годината

OFFNews 01 ноември 2017 в 16:23 5173 0

Снимка Instagram

Американската певица Селена Гомес бе обявена от списание Billboard за „Жена на годината“. Изпълнителката на Fetish ще получи наградата си на 30 ноември в Лос Анджелис.

Престижното събитие награждава ежегодно най-влиятелните жени в музикалния бранш.

„Селена не само се изкачва в класацията ни ден след ден, но тя вдъхновява много млади жени да бъдат себе си и да не се страхуват да бъдат чути. Тя използва славата си, за да помага на другите и да се застъпва за техните нужди. Затова сме изключително развълнувани да я наречем нашата „Жена на годината“, каза Джон Амато, президент на The Hollywood Reporter-Billboard Media Group.

Гомес ще се присъедини към Лейди Гага, Тейлър Суифт, Пинк, Кати Пери, Фърги, Бионсе и миналогодишната победителка Мадона.

Певицата е известна със своите благотворителни дейности и платформи. Участва в асоциации като stepUP Foundation (подпомагане на младежи в професионалното им развитие) и World Kindness Day (ден, посветен на осиновяването), дари над 500 000 долара на Агенцията за изследвания на автоимунното заболяване Лупос и е активен посланик на Unicef от 2009 година насам.

Пет от албумите на Гомес са влизали в топ 10 на Billboard 200, а Revival (2015) и Stars Dance (2013) се изкачиха до първото място в класацията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews