Рита Ора се снима с българска носия в новия си клип

OFFNews 10 февруари 2021 в 14:19 8346 1

Снимка instagram/ritaora

Рита Ора публикува откъси от новия си клип към песента Bang, коята е съвместен проект с Дейвид Гета, в Instagram. На тях певицата носи българска народна носия, а зад нея се виждат панелните блокове на квартал "Тева" в Перник. 

Изпълнителката, която е с албански произход, публикува и кадри от замръзнала Бузлуджа. 

Премиерата на видеото е на 12 февруари, въпреки, че то беше заснето в средата на декември, м.г. 

"Bang" е част от миниалбума на Рита Ора, озаглавен Big. В проекта участват и казахския диджей и продуцент Иманбек Зейкенов, рапъра Gunna, както и и аржентинския трап изпълнител Khea.

"Готови ли сте? Нямам търпение всички да видите и чуете това! Моят собствен мини-филм", пише Ора под един от публикуваните клипове в социалната мрежа. На него се вижда как певицата, заедно с няколко души се возят по черен път, в каросерията на пикап. Сцената е заснета с дрон. 

View this post on Instagram

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Друг от клиповете показва зимни кадри от Бузлуджа.

View this post on Instagram

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

За да снима в паметника, който е държавна собственост, екипът от Англия е получил специално разрешение от областния управител на Стара Загора. Преди да го даде, той е помолил да бъде запознаят със сценария, за да се увери, че в него няма порнографски или други сцени, които по някакъв начин могат да накърнят имиджа на монумента.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!