Риана и A$AP Rock очакват първото си дете

Лора Костова 01 февруари 2022 в 13:45 6714 0

Риана очаква първата си рожба. 33-годишната певица се показа с променена фигура в романтична фотосесия с бащата на детето – рапърът Раким Майърс, известен още като A$AP Rock, съобщи People.

Изпълнителката и нейният приятел се познават от много години, но официално са заедно от около година. През февруари миналата година, звездата запозна рапъра с родителите си. 

Досега влюбените предпочитаха да не дават гласност на връзката си, но след щастливото събитие, Риана гордо обяви допълнението към семейството със страхотна романтична фотосесия.

Снимка: Инстаграм

Бъдещата майка избра да блесне в ярко пухено яке и широки дънки, гарнирани с разточително бижу. Звездата и нейният любим позират, докато се разхождат из Харлем. Риана кокетно е разкопчала копчетата на връхната си дреха и показва закръглено коремче. 

Феновете поздравиха звездата за предстоящото майчинство. Поп певицата беше „заподозряна“, че е бременна още през декември, след появата ѝ на едно от светските събития.

Тогава заваляха традиционните за подобен повод коментари: „Най-добрата новина за 2022 г.”, „Най-сладката снимка на десетилетието”, „Не мога да сдържа сълзите!”, „О, Боже, тя ще има бебе!”, „Уау! От изненада дъхът ми спря“, „Детето ще бъде страхотно“, „Много се радвам за нея“. И това е само малка част от репликите на въодушевените й фенове.

Миналото лято певицата влезе в списъка на Forbes. Тя бе обявена за най-богатата жена музикант в света. Самата изпълнителка призна, че не обръща особено внимание на този си статус.

Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови