Подозират рускиня в набиране на момичета за секс с фронтмена на ''Рамщайн''

OFFNews 19 юни 2023 в 09:27 4641 0

Тил Линдеман

Снимка Getty Images

Тил Линдеман, фронтмен на "Рамщайн"

Рускинята Альона Макеева, представяща се за кастинг директор на "Рамщайн", е обвиняема по наказателно дело срещу фронтмена на групата Тил Линдеман, съобщи „Велт ам зонтаг“, цитирайки прокуратурата в Берлин, предаде БГНЕС.

Макеева фигурира като заподозряна в предварителното производство срещу музиканта. Тя и Линдеман са обвинени в сексуални престъпления и продажба на наркотици. В документите по делото Макеева е обявена като организатор на секс партита за "Рамщайн".

Предполага се, че тя е подбирала и набирала момичета за фронтмена на "Рамщайн", без да им казва истинската причина за срещите им. Според в. „Билд“ след скандала групата е спряла да работи с Макеева, която е напуснала Германия и е заминалаза Русия.

Агенцията припомня, че повече от дузина жени обвиниха Тил Линдеман в сексуален тормоз. Една от тях - ирландката Шелби Лин, разказва, че в края на май тя, заедно с други момичета, избрани от Макеева, е била поканена на парти с групата преди концерт във Вилнюс. Там Линдеман лично почерпил всички с текила. В един момент той поискал да остане насаме с Шелби и според нея се ядосал, защото тя не искала да прави секс с него.

След партито Линдман се събужда със синини, гадене и втрисане, както и с частична загуба на паметта, което я кара да подозира, че е била дрогирана.

Самият Линдеман отрича всички обвинения срещу него. Въпреки липсата на решение по делото, музикантът вече е изправен пред последиците от скандала.

Звукозаписната компания "Юнивърсъл мюзик" ограничи рекламното сътрудничество с Rammstein. Освен това останалите членове на групата не изключиха възможността групата да се разпадне, защото са "семейни хора" и не искат да бъдат замесени в "мръсна история".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика