Кевин Спейси призна, че е гей след обвинения в сексуален тормоз

OFFNews 30 октомври 2017 в 10:40 8688 1

Актьорът Кевин Спейси също стана част от вълната обвинения в Холивуд за сексуален тормоз. След шумно огласените случаи с продуцента Харви Уанйстийн, сега актьорът Антъни Рап разказа, че Спейси се опитал да го съблазни сексуално през вече далечната 1986-та година. Медийната буря предизвика Спейси да обяви и разсее дългогодишните съмнения относно своята сексуалност, като актьорът призна, че е гей в свое изявление.

През 86-та Рап е бил едва на 14, а Спейси на 26 години. В разказа си пред Buzzfeed Антъни Рап описва, че е бил на парти в апартамента на Спейси, който бил пиян, когато се опитал да го съблазни.

"Бях седнал на края на едно легло, когато той дойде. Вдигна ме както мъж вдига булка. Не се дръпнах веднага, защото бях "Какво става тука?". След това той легна върху мен. Осъзнах, че иска да спи с мен", разказа Рап.

Кевин Спейси отговори на обвиненията на Антъни Рап в Туитър.

"Честно не си спомням да е имало такъв момент. Но, ако някога съм се държал с Рап по този начин, дължа му искрените си извинения", написа Спейси.

В своя отговор Кевин Спейси повдигна и завесата на личния си живот, който той с право пазеше дълго време и не отговаряше на въпроси за него.

"Историята ме окуражи да адресирам и други неща от своя живот. Знам, че има истории за мен, които са подклаждани от това, че съм обран относно личния си живот. Както най-близките до мен хора знаят, в своя живот съм имал връзки както и с мъже, така и с жени. Имал съм романтични взаимоотношения с мъже през живота си и избрах днес да живея като гей", написа Спейси в Туитър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови