Кание Уест пусна нов албум със скандални текстове

OFFNews 05 юни 2018 в 11:03 5624 0

Новият албум на Кание Уест „Ye” излезе на пазара в петък. Рапърът покани отбрани близки и журналисти, за да отпразнува осмия си студиен албум, който определено ще развълнува обществото в САЩ.

Сред песните има такива за движението срещу сексуалния тормоз #MeToo, биполярното му разстройство, наркотичната му зависимост, за Принс и Майкъл Джексън и прикрито за Доналд Тръмп.

Ето някои от текстовете, които вече прдизвикаха коментари:

„Днес си мислех да те убия умишлено.“

Така се казва първата песен в албума на Уест.

В нея той пее: „Най-красивите мисли винаги са най-тъмните... Днес сериозно си мислех, да те убия... И мисля да се самоубия... Обичам себе си повече, отколкото обичам теб, така че...“.

„Ръсел Симънс иска да се моли за мен също (#MeToo)“

Рапърът споменава движението #MeToo и магнатът Ръсел Симънс, който се оттегли от компаниите си миналата есен в резултат на твърдения за тормоз и сексуално насилие.

„Ръсел Симънс иска да се моли за мен, аз ще се моля за него... защото той получи #MeToo“.

„Мисля, че Принс и Майк се опитаха да ме предупредят“

Рапърът споменава борбата си с наркотичната зависимост. Миналия месец Уест разкри по време на появата си в TMZ, че е пристрастен към определен вид лекарства с рецепта.

С тяхната употреба бе свързана и смъртта на Принс и Майкъл Джексън.

„Мога да усетя духовете навсякъде около мен. Мисля, че Принс и Майк се опитват да ме предупредят. Знаят, че в мен живеят демони“, се пее в песента.

„Аз съм супергерой! Аз съм супергерой!“

В тази песен Уест говори за биполярното си разтройство и медикаментозно лечение.

„Понякога се плаша от себе си. Те ми дават лекарства, после ми ги взимат. Това е моето биполярно наказание, но какво от това? Това е моята суперсила, не е инвалидност. Аз съм супергерой! Аз съм супергерой!“.

Уест не споменава Тръмп директно в текстовете, но има загатнати моменти в някои от песните му.

Корицата на албума е с пейзаж от щата Уайоминг и думите "I hate being Bi-Polar its awesome." (Мразя биполярното си разстройство, страхотно е!)

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови