Кание Уест не можа да обясни защо смята, че Тръмп се интересува от чернокожите

OFFNews 10 август 2018 в 14:48 2280 1

Снимка Youtube

Рапърът Кание Уест не можа да обясни защо смята, че американският президент Доналд Тръмп се интересува от чернокожите в САЩ.

В интервю с Уест телевизионния водещ Джими Кимъл припомни думите на рапъра от 2005 година, че президентът Джордж Буш „не се интересува от черните хора“. След това той попита Уест защо мисли, че Тръмп се интересува от чернокожите или от когото и да било в САЩ. Рапърът мълча толкова дълго, че водещият се принуди да пусне реклами.

Уест често се изказва в подкрепа на Доналд Тръмп. В социалните мрежи той е наричал американския президент „брат ми“ и е казвал, че имат една и съща „драконова кръв“.

Кимъл попита също така защо рапърът е решил да подкрепи публично Тръмп. Уест заяви, че не е искал да се поддаде на натиска да избере предвидимата възможност, визирайки с думите си кандидатът на демократите на последните избори - Хилари Клинтън.

„Като музикант и афроамериканец всички около мен се опитваха да изберат кого да подкрепя вместо мен“, каза той и  отхвърли твърдението, че чернокожите могат да бъдат само демократи.

Освен за политика по време на интервюто Уест говори за модната си линия, семейството си и психическия си срив.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12407

1

Bad Horse

10.08 2018 в 16:16

Защото въпросът е глупав. Президентът не трябва да прави разлика между расите. Трябва да се грижи за всички граждани еднакво. По ирония, точно чернокожите в САЩ са облагодетелствани най-много от новите политики на Тръмп. Безработицата между тях падна на рекордно ниски нива. Обама, който се "интересуваше" от тях, реално им влоши живота с изнасянето на техните бачкаторски професии навън и с безконтролираната емиграция която ги изместваше от останалите в Америка бачкаторски професии.