Бритни Спиърс: Плаках две седмици, след като гледах филма за живота си

OFFNews 31 март 2021 в 16:12 4466 0

Снимка Wikimedia commons CCA 2.0 Generic

Певицата Бритни Спиърс заяви, че е плакала седмици наред, след като е гледала телевизионен документален филм, който разглежда нейния стремглав възход като тийнейджър, последвалия медиен контрол и широко обсъжданите ѝ сривове.

В публикация в Instagram 39-годишната певица заяви, че не е гледала филма до края „Framing Britney Spears“.

„Но от това, което видях, бях засрамена от светлината, в която ме представиха... Плаках две седмици и... все още плача понякога“, написа тя в понеделник късно в публикацията, придружена от видео как танцува на песента „Crazy” на Aerosmith.

Документалният филм, който привлече вниманието и към дългогодишната битка с баща ѝ за контрола върху финансовите ѝ дела, излезе миналия месец.

Спиърс, която се изстреля до върха на славата през 1998 г. с хита "Baby One More Time", се опитва да замени баща си Джейми Спиърс като неин попечител.

Той е назначен за ролята през 2008 г., след като тя е хоспитализирана за психиатрично лечение.

Нейните фенове показаха подкрепата си в социалните медии с хаштаговете #We’reSorryBritney и #FreeBritney.

„Цял живот съм излагана на показ с изпълненията си пред хората. Изисква се много сила, за да се ДОВЕРИШ на вселената с истинската си уязвимост, защото винаги съм била толкова осъждана... и излагана от медиите... и все още съм и до днес“, написа Спиърс.

„Докато светът продължава да се върти и животът продължава, ние все още оставаме толкова крехки и чувствителни като хората... Не съм тук, за да бъда перфектна... перфектното е скучно... Тук съм, за да предавам доброта.“

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови