Легендата Уейн Грецки припадна в кафене, има сериозни травми на главата

OFFNews Последна промяна на 13 октомври 2019 в 16:03 3610 0

Снимка Twitter: Wayne Gretzky

Живата легенда на световния хокей Уейн Грецки е припаднал в кафене преди няколко дни и е откаран в болница. Канадецът призна това пред изданието "The Athletic". Грецки споделя, че е рухнал на пода и в резултат на това е получил доста травми по лицето.

"Преди няколко дни бях в кафене с жена ми и децата. Видях един познат и станах да го поздравя. Но след това просто загубих съзнание и се строполих на пода.

"Наложи се да отидем в болницата на Университета на Албърта, където преминах пълни изследвания, като започнаха с главния мозък и сърцето. Наложи се да ми направят 20 шева - основно на брадата и под брадата, както и 4-5 около очите.

Първоначално си помислих, че някой ми е сложил наркотик в кафето. Оказа се според изследванията, че е заради дехидратация на тялото ми като цяло.

Все още не съм в добра кондиция и съм в къщи, близо до леглото. Но след седмица се надявам да изляза отново навън и да си върша задълженията", сподели Грецки.

Канадецът е роден на 26 януари 1961 година в Брантфорд, провинцията Онтарио. Състезавал се е за отборите Едмънтън Ойлърс, Лос Анджелис Кингс, Сейнт Луис Блус и Ню Йорк Рейнджърс от 1978 до 1999.

Грецки има честта да запали олимпийския огън на зимните Игри във Ванкувър през 2010 година. В момента той е треньор и съсобственик на отбора от Националната хокейна лига Финикс Койотс. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови